Όροι Χρήσης

​Γενικοί όροι και προϋποθέσεις της υπηρεσίας Remote Design από τον Γιώργο Λιάσκα-μicro apartments.

  • Περιλαμβάνεται μία αναθεώρηση της πρότασης. Επιπρόσθετες αναθεωρήσεις χρεώνονται με ωριαία τιμή, 60€. Ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων είναι μια υποκειμενική τέχνη και επάγγελμα. Εξαιτίας αυτού  ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι προτάσεις του θα αρέσουν πάντα στους πελάτες του. Δυστυχώς, ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές σε περίπτωση που αυτό συμβεί. Ωστόσο, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερα να έρθετε σε επαφή με το γραφείο και θα χαρούμε να συζητήσουμε περαιτέρω τις σχεδιαστικές προτάσεις και να κάνουμε περαιτέρω συστάσεις.

 

  • Όλες οι πληρωμές πρέπει να λαμβάνονται πριν την έναρξη των εργασιών του Γιώργου Λιάσκα-μicro apartments.

  • Οι φωτογραφίες στον ιστότοπο είναι ενδεικτικές και αντιπροσωπεύουν έργα σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

  • Όλες οι τιμές που πιθανόν παρατίθενται στη διεύθυνση www.ginetai.eu έχουν ισχύ τη στιγμή της εισαγωγής των πληροφοριών, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές οποιασδήποτε υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή.

  • Δεν υπάρχει παραγγελία οποιασδήποτε υπηρεσίας μεταξύ πελάτη και Γιώργου Λιάσκα-μicro apartments μέχρι την αποδοχή της παραγγελίας όπου θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης μετά και την πληρωμή σας.

  • Πρέπει να ελέγξετε ότι όλες οι λεπτομέρειες του email επιβεβαίωσης είναι σωστές και να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, εάν τυχόν κάποιες λεπτομέρειες είναι εσφαλμένες. Εάν η παραγγελία σας δεν έχει γίνει αποδεκτή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, αναφέροντας τους λόγους.

Πληρωμή

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δέχεται πληρωμές μέσω τραπεζικής μεταφοράς και Pay Pal. Όλες οι πληρωμές μέσω Pay Pal θα υποβληθούν σε επεξεργασία από τα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου Pay Pal. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους επικύρωσης και εξουσιοδότηση από τον εκδότη της κάρτας. Εάν ο εκδότης της κάρτας πληρωμής αρνηθεί να εγκρίνει την πληρωμή σε εμάς, δεν θα ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση.

Ακύρωση μιας παραγγελίας

Αν έχετε κάνει μια παραγγείλει στον Γιώργο Λιάσκα-μicro apartments αλλά επιθυμείτε να την αλλάξετε ή ακυρώσετε, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Λιάσκα-μicro apartments  το συντομότερο δυνατόν. Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε αλλαγές, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό είναι εφικτό, καθώς ο σχεδιασμός του χώρου μπορεί να έχει ήδη αρχίσει ή ολοκληρωθεί.

Για να ακυρώσετε μια παραγγελία, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 24 ωρών από την πληρωμή σας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments λάβει το email ακύρωσης και επιβεβαιώσει ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία, κάθε ποσό που χρεώνεται σε εμάς από την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα επαναφερθεί στον πιστωτικό ή χρεωστικό λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την παραγγελία σας.

Παράδοση

Η παράδοση της 1ης φάσης των υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής στο email που δώσατε στην παραγγελία σας.

Η παράδοση της 2ης φάσης των υπηρεσιών διαμορφώνεται σύμφωνα με την αναθεώρηση ή τις αλλαγές που θα ζητηθούν από εσάς.

Πολιτική Απορρήτου

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν θα μεταβιβάσει τα προσωπικά σας στοιχεία ή και τα τραπεζικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς την άδειά σας.

Εξαιρέσεις Ευθύνης

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στα σχέδια και στις μετρήσεις που παρέχει ο πελάτης, κατά το σχεδιασμό του χώρου σας.

Είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι όλες οι απαιτούμενες μετρήσεις παρέχονται και ότι όλες οι μετρήσεις είναι ακριβείς.

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν θα αναλάβει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποιο από τα συνιστώμενα αντικείμενα δεν «χωράει» στο χώρο όπως παρουσιάζεται στην κάτοψη λόγω της αδυναμίας του πελάτη να προβεί σε ακριβείς μετρήσεις.

Ευθύνη

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν αποδέχεται ευθύνη για τυχόν σφάλματα ή / και παραλείψεις που περιέχονται στον ιστότοπό του και διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις πληροφορίες, τις τιμές, τις προδιαγραφές και τις περιγραφές των καταχωρημένων υπηρεσιών οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

 Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments έχει λάβει όλα τα μέτρα για να αποτρέψει διαδικτυακή απάτη και διασφαλίζει ότι τα δεδομένα που συλλέγονται από εσάς αποθηκεύονται με την περισσότερο δυνατή ασφάλεια. Ωστόσο, Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση παραβίασης σε ασφαλείς διακομιστές υπολογιστών.

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν φέρει καμία ευθύνη έναντι σας για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση των υπηρεσιών που παραγγέλθηκαν ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα, στο βαθμό που η καθυστέρηση οφείλεται σε οποιοδήποτε γεγονός εκτός του ελέγχου μας, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς περιορισμό σε πόλεμο , πλημμύρες, πυρκαγιές, εργασιακές διαμάχες, απεργίες,  ταραχές, αστική αναταραχή, κακόβουλη ζημιά, έκρηξη, κυβερνητικές ενέργειες και οποιεσδήποτε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι ο ιστότοπος θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας ή θα είναι αδιάκοπος, έγκαιρος ή χωρίς λάθη, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι ο ιστότοπος ή ο διακομιστής που τον φιλοξενεί είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή σφάλματα ή αντιπροσωπεύει την πλήρη λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την αξιοπιστία του ιστότοπου.

 

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν θα είναι υπεύθυνος έναντι σας για τυχόν απώλεια περιεχομένου ή υλικού που ανεβαίνει ή μεταδίδεται μέσω της ιστοσελίδας.

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, αποποιείται οποιαδήποτε εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με τις υπηρεσίες. Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματα σας ως καταναλωτή ούτε επηρεάζει τα δικαιώματα ακύρωσης των συμφωνητικών σας.

Ο Γιώργος Λιάσκας-μicro apartments δεν θα φέρει ευθύνη, με σύμβαση, αδικοπραξία (περιλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, αμέλειας), προσυμβατική ή άλλη αντιπροσώπευση (πλην δόλου ή αμέλειας παραπλανητικών δηλώσεων) ή διαφορετικά από ή σε σχέση με τους όρους:

  • Οποιεσδήποτε οικονομικές απώλειες (συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό της απώλειας εσόδων, κερδών, συμβολαίων, επιχειρηματικών ή αναμενόμενων εξοικονομήσεων)

  • Κάθε απώλεια υπεραξίας ή φήμης

  • Οποιεσδήποτε ειδικές ή έμμεσες απώλειες που υπέστησαν ή προκλήθηκαν από αυτό το μέρος προκύπτουν από ή σε σχέση με τις διατάξεις οποιουδήποτε θέματος σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών δικαιωμάτων, στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας του www.ginetai.eu ανήκουν ή ελέγχονται από τον Γιώργο Λιάσκα-μicro apartments. Κατά την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Γιώργο Λιάσκα-μicro apartments, συμφωνείτε ότι μπορείτε να κάνετε λήψη του περιεχομένου μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η μετάδοση, η λήψη, η αποθήκευση (σε οποιοδήποτε μέσο), η μετάδοση, η προβολή ή η αναπαραγωγή στο κοινό, η προσαρμογή ή η αλλαγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Γιώργου Λιάσκα-μicro apartments για οποιονδήποτε άλλο σκοπό χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Γιώργου Λιάσκα-μicro apartments.